مطالبه وجه باتوجه به عدم رضایت

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام. بنده برای ثبت نام در دوره آموزشی کامپیوتر به یک موسسه زیر نظر فنی حرفه ای مراجعه کردم در آنجا فرم قراردادچاپی ای که پر نشده بود به من دادند و من اطلاعات شخصی خود را وارد کرده و امضا نمودم. بعد از گذشت دو جلسه به علت عدم رضایت از آموزش درخواست فسخ قرارداد و عودت مبلغ را کردم ولی به من گفتن که امکان فسخ نیست و در صورت فسخ هیچ مبلغی به من بازگشت داده نمی شود. من به فنی حرفه ای مراجعه کردم و موضوع را بازگو کردم. مسئول آنجا به من گفت که موسسه غیر قانونی عمل کرده و باید هنگام اعلام نارضایتی من قرارداد را فسخ و مابقی پرداختی را عودت میدادند و با موسسه در حضور من تماس گرفتن و قرار شد مبلغی که خود مسئول مشخص کردن به من عودت داده شده و قرارداد فسخ شود من به موسسه رفتم ولی موسسه مدعی شد که توافق به صورت دیگری بوده و میخواست مبلغ کمتری به من عودت بدهد. من خواستار رویت قرارداد شدم و متوجه شدم که در قرارداد دست برده شده و اطلاعات قرارداد با هم مغایرت دارد. میخواستم بدانم امکان شکایت از این موسسه وجود دارد؟ و در صورت شکایت میتوانم کل مبلغ پرداختی را پس بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم میتوانید طبق فیش واریزی که پرداخت نمودید مطالبه کل وجه طبق فیش واریزی را نمایید تا موسسه جهت دفاع قرارداد را به دادگاه ارائه نماید درصورتی که جعلی صورت گرفته جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کیفری هم نمایید ویا درخواست همان مبلغ را که دستور داده شده به جنابعالی پرداخت نماید میتواتید بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و تمامی موارد را اعلام نمایید