فسخ قرارداد فروش خودرو به علت معیوب بودن

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
شیما دریکوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من خودرویی خریداری کردم که تعویض پلاک شده 1 ماهه پیش الان من بردم تعویض پلاک که سند بزنم کارشناس آ گاهی کارشناس میگه 1/4 شاسی جلو سمت چپ تعویضه و من 6 روز از وکالت 20 روزه تعویض پلاکم مونده و فروشنده آدم راه بیایی نیست ماشین استان اردبیل 1 ماه پیش تعویض پلاک شده ولی تو گیلان میگن تعویضه شاسی توی سند قید نشده ولی چیکار کنم من تو مباینامه فسخ قرارداد ننوشتم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مطابق قانون مدنی شما می توانید با استناد به خیار عیب به علت معیوب بودن خودرو ،قرارداد را فسخ و ثمن خود را تحویل بگیرید یا بدون فسخ قرارداد با توافق فروشنده از ایشون ارش (خسارت) به نسبت افت قیمت خودرو بگیرید در هر حال استناد به این خیار فوری هست و در صورت تعلل شما معامله غیر قابل فسخ می شود. ضمنا نیازی نیست این حق فسخ در قرارداد ذکر بشه