دادخواست تقسیم ترکه وفروش آن

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدرم 4ساله فوت کردن.به خاطر مادرم مسایل مربوط به ارث انجام ندادیم.متاسفانه مادرم به تازگی ازدواج کرده و تمام دارایی نقد شونده با خودش برده .چه حکمی داره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید پس از اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواستی دایر بر تقسیم ترکه به دادگاه تقدیم نمایید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخواست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید