شکایت از همسر صیغه ای سابق

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید .من دوسال بایه اقا رفاقت داشتم قصد ازدواج بود از اونجایی ک خانواده اقا موافق نبودن ی سال صیغه بودیم بخاطر وضعیتش رفت کمپ و تا برگشت صیغه تموم شد بعد برگشتن دوباره درخواست دادن گفتم پس ی مدت صبر کنیم ببینم وضعیتش چطور شد تا ی هشت ماه حالت روحی و روانی خوبی نداشت کنترلش و از دست میداد پشیمون شدم الان شکایت کرد ک هزینه خرجام و پرینت دارم و میخام میتونه کاری کنه البته این کارو کرد ک من برگردم میتونه کاری کنه باتشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی هزینه های را می توانند پس بگیرند که موجود باشند مانند طلا و اموالی که مصرف شدنی نیستند. سایر هزینه ها قابل برگشت نیستند.