آیا قرارداد مکتوب دارید؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با یه تشریفات برا عروسیم قرارداد بستم یک قسمت پول قبل عروسی دادم با یه سفته به قیمت 200ملییون برا تضمین بعد عروسی 70تومن دیگ دادم 16تومن از پولش موند بهش گفتم سفته منو کم کنه 4تا برگ 50تومنی بود نداد بهم گفت 2تومن هم باید اضافی بود منم ندادم بهش بقیه پولو اونم رفته کل سفته گذاشته اجرا ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در صورتی که قرارداد مکتوب داشته باشید و سفته تحویلی از جانب شما در قرارداد به عنوان تضمین شرط شده باشه و شرایط به اجرا گذران سفته توافق شده باشد میتوانید به شروط استناد نموده و در صورت غیر توافقی بودن علت اجرای سفته با دفاع مانع صدور حکم شوید بنابراین اگر سفته بابت تضمین بودن درج نشده باشد اصل بر تکلیف پرداخت شماست مگر خلاف آن را ثابت کنید که بابت تضمین بوده و شما خلف وعده ننموده اید و این سفته قابل اجرا نمیباشد