مراجعه به دفتر خدمات قضایی

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید .بنده در خصوص سو استفاده از مانده کارت بانکی که به صورت تماس تلفنی و تحت عنوان اینکه شما نمی‌تونید از کارت بانکی استفاده کنید و از پشتیبانی بانک مرکزی تماس میگیرم و تماس های متعدد مقدار مبالغ زیادی برداشت کرده اند .بنده به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و طرح شکایت نموده ام و این شکایت امروز به پلیس فتا ارجاع داده شده چون در سامانه مشاهده کردم و پیامک کد رهگیری دریافت نموده ام .شما چه راهنمایی می‌فرمایید بنده شخصا به پلیس فتا مراجعه کنم یا برای نتیجه بهتر از وکیل استفاده کنم البته نمی‌دونم هزینه وکیل چقدر میشود .لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما هم می توانید خودتان حاضر شوید هم وکیل بگیرید در صورت تمایل جهت اعطای وکالت از طریق همین پنل درخواست مشاوره ارسال بفرمایید در چنین پرونده ای اگر وکالت بدهید رقم حق الوکاله بین 25 الی 30 میلیون تومان می باشد