خرید اپارتمان بدون ذکر نام در سند

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
میخواهم آپارتمانی را با دوست خودم شریک بخرم ، اما میخواهم حتما اپارتمان را بنام ایشان بخریم و سند بزنیم، بفرمایید چه راهکار قانونی وجود دارد که سهم 3 دانگ من بدون ذکر نام من در سند حفظ شود که فردا روز به نسل نخورم. وکالت بلاعزل بگیرم؟ برای سه دان مبایعه نامه بین خودمان بنویسیم؟ چون نمیخواهم اسمی از من در سند باشد؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام در خصوص سه دانگ سهم خودتان می توانید وکالت تام با اختیار انتقال به خود بگیرید. برای راهنمایی بیشتر درخواست خود را از طریق این پنل ثبت کنید.