عدم تحویل جسد توسط بیمارستان به دلیل عدم پرداخت هزینه های درمانی

دسته بندی : کیفری | امتناع از استرداد طفل به اشخاصی که قانونا حق مطالبه دارند
جمشید کیائی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
سوالم اینه اگر شخصی در بیمارستان فوت کنه به مدت 3ماه در بیمارستان مونده باشه و بیمارستان مبلغ 500میل بخواد آیا این درست است یا خیر
و این بگم قبل از اینکه فوت کنه یک هفته در بیمارستان بود حال ش خوب نبوده ما تقاضا کردیم مریض مون بدن چون که توان بستری شو نداشتیم ولی بیمارستان گفت امکان نداره و الا هم جنازه شو نمیده میگه 500 میلیون واریز کنید تا جنازه رو بدیم برايتان.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام بیمارستان نمی تواند جسد را تحویل دهد و بستگی به اینکه شخص فوت شده بیمه دارد یا خیر و همچنین پرونده پزشکی چند راه قانونی وجود دارد که هر کدام متفاوت است.