اعتراض به قرار منع تعقیب

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
جمشید کیائی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیرباشه،بنده پرونده ای تحت عنوان تشویق مردم به فسادوفحشا، تشویق وترغیب دیگری جهت دستیابی به محتویات مستهجن، ارسال محتویات مستهجن، ورابطه نامشروع مادون زنا چون ناظربرجرایم بودم شکایت کردم،حالامتهم ازطریق لایحه اقرارکرده وگفته تمام اتهامات رامیپذیرم وتوبه کرده،ودادیاری باتوجه به اقرارش نسبت به اتهام تشویق مردم به فسادوفحشا وقوادی، وارسال محتویات مستهجن به دلیل ارکان جرم محقق نگردیده منع تعقیب صادرمیکنن،حالا باتوجه به اقرارش،اعتراض زدم ودرشعبه بدوی هست ودرتیتراطلاع رسانی پرونده نوشته پرونده نسبت به قرار های دادگاه نسبت به محکومیت ثبت شده یعنی چه،یعنی قرارصادره باتوجه به توضیحات بالا واقرارش نقض میشه،باتشکرازبرنامه دادراه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. در صورت اقرار متهم و دیگر ادله امکان نقض قرار وجود دارد.پاسخ دقیق به این سوال نیاز به بررسی قرار صادره دارد. با تشکر