دادخواست خلع ید از ملک

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من ترک منزل کردم میخام طلاق بگیرم سند منزل ب نام من است شوهرم کلید منزل تحویل من نداد و قهر است والان دادخواست خلع ید ب مرجع قضایی شهر خاش استان س و ب بدهم با اینکه منزلم شهر کلاله استان گلستان است میتونم خونه م و بگیرم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.بله محل اقامت خوانده یا همان دادگاه محل ملک صالح به رسیدگی است.در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم