مزاحمت حیوانات ومالکین

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
سجاد پرویزی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام، یکی از دوستان من مشکل عصبی و قلبی داره و چندین بار هنگام عبور از پیاده رو سگ همسایه از داخل حیاط خانه و پشت نرده به او پریده و ایشان از روی ناراحتی بسیار نوشته ای را چسبیده به در خانه همسایه دقیقا به این شکل "سگ را جمع کن" آیا این تهدید محسوب میشه و فرد مقابل می تونه شکایت کنه؟ و اگر از فرد دارای سگ شکایت بشود آیا او نیز می تواند با این نوشته شکایت بکند؟

پاسخ کارآموز وکالت :

بله هرگونه ایجاد مزاحمت از سوی حیوان ، برای اشخاص وهمیایگتن موجب ضمان حقوق و کیفری میباشد