طرح‌دعاوی واهی و جلوگیری از طرح دعوا

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برای یه خانوم کارتعمیرات ساختمان انجام دادم بعد از اتمام کار ودریافت کردم چون این شخص آشنا بودیم قرار دادشفاهی انجام شد اما حالا ایشان چهار بار ازمن شکایت کرده بیار خیانت در امانت که قرار منع صادرشده پوند سه بار به دفعات مطالبه وجه کرده که بار چهارم توانست من محکوم کنه با کمک قاضی الان چکار کنم که دیگه جلوی شکایت کردنش گرفته بشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام هیچ راهی برای این موضوع وجود ندارد که شما مانع طرح دعوا شوید فقط در صورت هر بار شکایت ادله و‌مستندات طرح دعوا را به دادگاه ارایه نمایید