دادخواست مطالبه خسارت

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی غیر منقول)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشین من تصادف کردم از پشت دو ماشین بهم برخورد کردن 206ورانا که 206به رانا زده و رانا هم به من برخورد کرده واز ناحیه صندوق و کف صندوق ماشینم صفر هست اسیب دیده و طبق کروکی پلیس مقصر حادثه 206اعلام شده الان من رفتم شکایت کردم برای افت قیمت خودرو کارشناس دادگستری ماشین بازدید کرده و 20میلیون براش افت قیمت زده الان من برگه کارشناسی رو دارم باید برا شکایت وگرفتن پول چکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید دادخواستی دایر بر مطالبه خسارت علیه ایشان به دادگاه تقدیم نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش دادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا انجام دهم