دادخواست مطالبه وجه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

تابستان سال پیش یک دامداری رو اجاره کردم با 180 میلیون رهن کامل. طبق متن اجاره حق فسخ پیش از موعد داشتم که چندماه بعد با اظهارنامه رسمی اونو به موجر اعلام کردم اما اوحاضر به پس دادن ودیعه نشد. ناچار پس از تخلیه ملک وتامین دلیل و خواسته ازش شکایت کردم. دادگاه، اول ما رو به شورای حل اختلاف ارجاع داد که اونجا طرف، بدهیشو پذیرفت توی متن صورتمجلس شورا فقط نوشته: «مستاجر قبول کرد اینقدر بگیره وموجر قبول کرد اینقدر تا فلان تاریخ بده« ودر دنباله ش اینکه: «طرفین باهم به صلح وسازش رسیدن ودیگه حق وحقوقی نسبت بهم ندارن«. فقط همین دیگه هیچ توافق یاتعهد دیگری نوشته نشد
اما طرف بازپول منو نداد وهمونروز م رفت قفلو شکست ودامداری رو به کس دیگه اجاره داد
رفتم شورا اعتراض کردم گفتن واردنیست چون قرارداد اجاره شما درواقع فسخ شده ودیگه رابطه موجر مستاجری ندارین فقط میتونی بری دنبال پولت
آیا این حرفشون درسته؟ آیاموجر حق داشته بدون پس دادن ودیعه وگرفتن کلید وطی مراحل قانونی در دامداری رو بشکنه و اونو به کس دیگه اجاره بده؟ آیا نباید اول ازمن درخواست کلید میکرد واگه نمیدادم شکایت ودرخواست صدورتخلیه و اینا

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام شما با بستن قرارداد دوم حق خودتونو اسقاط کردید و الان فقط میتونید بابت مطالبه وجه اظهار نامه و سپس دادخواست بدهید