درخواست پابند الکترونیکی

دسته بندی : کیفری | سرقت
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام دوسال پیش همسرم بدلیل سرقت دستگیر شد و باذقید ضمانت تا زمان حکم قطعی آزاد بودو سرقت پنج نفره بوده که پس از دوسال پس ازرتجدید نظر محکوم به یک سال حبس شده و الان یه ماه در زندان است و جهت درخواست پابند اقدام کرده ولی چون یکی از سارقین پرونده درخواست تجدید نظر کرده پروندشون دادگاه و زندان نمیتونه اقدامات لازم رو انجام بده و دفتردار قاضی پرونده رو در اختیار زندان نمیزاره باید چکا کنیم تا پرونده تفکیک بشه و سوال دیگم اینه اگه پرونده مجدد در جریان قرار بگیره حکم همسر من تغییر میکنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. تجدیدنظرخواهی یک محکوم نسبت به خود ان شخص موثر است و بر همسر شما تاثیر ندارد مگر اینکه صرفا اعتراض به محکومیت خودش نباشد و نسبت به شریک جرم مطالبی را بیان کند. از قاضی اجرای احکام مساله را پیگیری جدی نمایید و صرف ارجاع پرونده به دادگاه نمی تواند دلیلی بر امتناع پذیرش درخواست محکومی باشد که حکم را پذیرفته است. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.