استرداد ثمن مورد معامله

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.
ما ملکی را شهریور پارسال خریداری کردیم.موعد تحویلش 5 خرداد. الان فروشنده میگوید که فروشنده قبلی اقای 86 ساله بود و شکایت کرده که مبلغ 55 میلیون را دریافت نکرده در صورتی که به صورت نقد دریافت کرده.
اگر این فروشنده ملک را تحویل نده تا 5 خرداد باید سیصد میلیون تومان خسارت بده و بابت هر روز تاخیر سیصد هزار تومان.
الان تکلیف ما چیست؟
ملک را بگیریم و در ان زندگی کنیم یا شکایت کنیم و از این خانم پولمان را بگیریم.سپاس از شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام شما میتونید به استناد خیار تعدر تسلیم مبلغ معامله رو به نرخ رو اعلام کنید و ابتدا یک اظهارنامه فسخ بدید اگر مبلغو پس نداد دادخواست حقوقی طرح کنید