با سلام بنده دیروز با موتور زدم به یک عابر و تصادف کردیم و مقصر من بودم مارو بردن بیمارستان سینا و اون بنده خدا دستش شکست و نیاز به عمل جراحی داره

دسته بندی : کیفری | دیه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده دیروز با موتور زدم به یک عابر و تصادف کردیم و مقصر من بودم مارو بردن بیمارستان سینا و اون بنده خدا دستش شکست و نیاز به عمل جراحی داره دستش اونا اونجا رضایت دادن و بیمار رو جابجا کردن به یک بیمارستان خصوصی پلیس هم اومد برای کروکی و موتور رو بردش کلانتری مدارکم تکمیل بودش و بیمه هم داشتم الان سوالم اینه که
1. بیمه هزینه رو پرداخت میکنه ؟
2. موتور رو چه زمانی میتونم از پلیس بیرون بیارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی بیمه در صورت تکمیل بودن مدارکتان بیمه مسئول پرداخت دیه می باشد. به نظر ، بعد از دریافت کروکی از پلیس راهنمایی و رانندگی برای استفاده از بیمه شخص ثالث پرونده تشکیل شود ، پرونده برای صدور حکم و تعیین قطعی میزان دیه وبا نظر پزشکی قانونی به دادسرا و سپس دادگاه ارجاع می گردد و میزان دیه را با حصول شرایطی بیمه پرداخت می نماید . در خصوص سوال دوم ،شما می توانید از مرجع قانونی تقاضای رفع توقیف را نمایید .