مطالبه وجه و وصول مطالبات

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده تو آپارتمان 5 طبقه 5 واحدی زندگی میکنم برای ساختمان کار ساختمانی از جمله نقاشی گچ کاری و لوله کشی انجام دادم قبل کار همه اوکی دادن و قیمت و قبول کردن و من کارو اجرا کردم الان دوتا از همسایه ها پولمو نمیدن دارن اذیت میکنن مدیر ساختمان هم مادر بنده هست خواستم ببینم چیکار کنم طلبم و زنده کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . بله می توانید مطالبه کنید. باید باستناد شهادت شهودو مدارک دیگر تامین دلیل کرده و علیه ایشان دعوی مطرح کنید. طلب شما قابل وصول است.توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.