مطالبه خسارت بابت افت قیمت ماشین

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
شاهین محبی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
من چند وقت پیش با یک خودروی تیگو تصادف کردم و مقصر من بودم ، خسارت ماشین طرف حدود 50 میلیون بود ولی وقتی به بیمه مراجعه کردیم بیمه به ایشان 13 میلیون پرداخت کرد ، سقف بیمه بنده 150 میلیون است و راننده تیگو بیمه بدنه ندارد ، الان راننده تیگو رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده که خسارت پرداختی به من کمه ، میخواستم بدونم آیا بیمه افت قیمت ماشینش رو میده ؟و اینکه من باید دوباره به ایشان خسارت بدم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام طبق قانونبیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در حوادث ناشی از وسایل نقلیه شرکت بیمه ملزم به پرداخت خسارت افت قسمت خوردرو نیست و شما باید دادخواست جداگانه به شورای حل اختلاف برای مطالبه افت قیمت بدهید