نسبت دادن جرم به دیگری

دسته بندی : کیفری | افترا
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده یه ویلایی در شمال اجاره سالیانه دادم به مستاجر بعد از گذشت 11 ماه مستاجر گفت که میخام بلند شم ما هم گفتیم کلیدارو بیار که بسپاریم به املاکی بازدید بده به بقیه تا اجاره بره
تو این مدتی که اجاره بره خودم یک بار جهت نظافت رفتم داخل ویلا و فقط فرش ها را به قالیشویی دادم و کلید ویلا موند دستم و برگشتم تهران فردای اون روز مستاجر رفته در رو شکونده وارد خونه شده و 2 تا شیشه مشروب گذاشته داخل یخچال زنگ زده 110 گفته اینا واسه مالکه و شکایت کرده الان تکلیف ما چیه با مستاجر و این ادعایی که کرده؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید علیه ایشون شکایتی مبنی بر افترا و ورود به عنف و تخریب مطرح کنید. مدارکی هم اگر دارید ضمن شکایت پیوست کنید. توصیه میکنم زودتر این اقدام انجام بشه چرا که در پرونده اولیه تاثیر خواهد داشت