مطالبه بستانکاری متوفی از جانب ورثه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرم سال 80 یه منزل فروخت وپولش را به برادرم قرض داد وبرادرم قرار بود پول پدرم را بدهد نداد پدرمم فوت کرده آیا میشود چون این خانه حق العرث بوده از برادرم شاکی بشوم وحق پدرمم را بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتونید بابت طلبی که پدرتون از برادرتون داره با مدارک و شواهدی که دارید مطالبه وجه ثبت کنید. اگر قرارداد یا شاهدی هم دارید ضمیمه کنید