اعسار از پرداخت محکوم به

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام چک برگشت خورده ،طرف صاحب چک اعسار زده ،ما برای رد اعسارچیکارکنیم ،درضمن الان یک هفته هست بازداشته بخاطر همین موضوع ،آیا میتونه قصد بندی کنه ؟مبلغ چک صد میلیون هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در اعسار اصولاً توانایی مالی و وضعیت اقتصادی اشخاص مورد بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به استعلاماتی که از طریق مراجع ذی‌صلاح صورت خواهد گرفت ملائت مالی شخص احراز و در صورت عدم اعسار پذیرفته میشود