چگونه علیه زوجی که دارای فساداخلاقی است برخورد قانونی شود؟

دسته بندی : کیفری | ارتکاب فعل حرام
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید کسی را که 3 سال با بنده رابطه عاطفی داشتند که بسیار بنده رو کتک زدن شکنجه کردن با چسب شب تا صبح کل بدن منو بستن و دائم منو متهم به رابطه ی دیگری میکردند و گوشی منو میگرفتن ؤ من مریض و افسرده شدم ایشون اسرار داشت عوض شده و دیگه این اعمال و انجام نمیده و میگفت حتی اگر خواستم ازدواج میکنیم الان 2 ماه هست که برگشتم ایشون فقط کتک نزده ولی یک روند میگه من داخل همه گوشی هاش هستم و هکش کردم و میگه من داخل فاحشه خونه کار میکردم در طول 4 ماهی که نبودم میگه برام دختر 14 ساله بیار و من رو از لحاظ روحی و روانی نابود کرده من الان حامله هستم یک ماه هست میگه از من نیست من دائم پیش ایشون بودم در طول این مدت با کسی رابطه نداشتم امشب میخواد دوستش بیاد و ایشون 2 تا دختر رو داره میاره و بمن میگه برو من از سر بیجا و بی پولی نیست که موندم یا برگشتم قلبا ایشون رو میخواستم و عاشقش بودم اما حالا میخواد به راحتی کسانی رو جلوی من بیاره و قبلا هم اینکارو کرده من تا انتقام قانونی نگیرم آروم نمیشم من دچار پنیک جنون لحظه ای شخصیت ضد اجتماعی افسردگئ شدید شدم چه کنم شما بگید چطور انتقام بگیرم قانونی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه شما بتوانید آنچه را که اظهار نمودید با شهادت شهود و یا با سوگند و قسم که زوج شما مرتکب فعل حرام می شود و یا علیرغم متاهل بودن دارای فساد اخلاقی است و روابط نامشروع دارد می توانید پرونده ای کیفری برایشون تشکیل دهید تا به اتهاماتشون رسیدگی شود مضافا اینکه باتوجه باینکه باردار هستید ولیکن زوج شما حمل را انکار می کند شما را جهت اثبات نسب به پزشکی قانونی معرفی کنند.تا از این حیث نیز علیه ایشون طرح شکایت شود موفق باشید.