دعوی اعسار و توقیف اموال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با این شخص شریک بودیم در کارگاه ،جداشدم چک گرفتم چک برگشت خورده الان کل کارگاه مال خودش شده درصورتی که به من پولی نداده وچک هاش برگشت خورده ،الان این شخص کارگاه رو داره دستگاه های کار رو داره ،دوتاپلاک ماشین به اسمشه که یکیش توقیف کرده یکی دیگه ،اعسار زده تاریخ اعسار دیر بوده والان زندانه ،برای دوازده برج چهار دادگاه داریم برای اعسار،بااعسار میتونه قصد بندی کنه؟؟ازدوتاشاهد ها یکیش برادر خانمشه ،،من بخوام برای رد اعسار کاری کنم چیکارکنم که نتونه قصد بندی کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر ماشین به نامش هست و کارگاه ،همین الان می توانید اموالش را توقیف نمایید و اعسارش نیز بنظر رد میگردد