آیا با اخذ وام ازدواج و تحویل آن به پدر برای وام گیرنده در صورت عدم پرداخت اقساط از سوی پدر مشکل ساز است؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید، من سال 1401 ازدواج کنسولی در استانبول کردم و برگشتم ایران و منتظر صدور ویزای آمریکا هستم، حالا در این مدت پدرم اصرار داره وام ازدواج روی عقدنامه من بگیره برای خودش و قسط‌هام خودش بپردازه، سوالم اینه: اگه پدرم به هر دلیل نتونه اقساط وام ازدواج رو به بانک پرداخت کنه برای من و حساب بانکیم و پروسه مهاجرتم مشکلی پیش میاد؟ ممنوع الخروج میشم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام قطع به یقین برای شما مشکل ساز می شود چون بهرحال متعهد ببانک شما هستید ونه پدر موفق باشید.