آیا مکالمه شما از سوی شهود هم شنیده شده است؟

دسته بندی : کیفری | توهین
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شخصی طی تماس تلفنی بنده و خانواده ام را مورد توهین و فحاشی و قذف قرارداده است و من این مکالمه را ضبط کرده ام آیا میتوانم فایل صوتی را در دادگاه به قاضی ارائه بدهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود شکایت به اتهام عناوین فوق می‌تواند مستند به فایل صوتی مکالمه در دادسرا مطرح گردد . این فایل صوتی به عنوان اماره ( ضعیف تر از دلیل) در دادسرا مورد توجه قاضی قرار می‌گیرد درصورت انکار متهم به کارشناس هم ارجاع میگردد در کنار ارایه فایل صوتی شهود هم به دادسرا معرفی کنید که موجب یقین دادسرا گردد.