نحوه وصول چک صیادی قدیم

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
بنده از شخصی تلبکار بودم حکم بازداشت طرف گرفتم با مامور رفت کلانتری بعد یک خانوم کارمنده آمد از خودش چک داد چکشم صیادی قدیم هست مبلغ چک 350 میلیون هستش تاریخش برج 10 پارسال هستش حالا چک برگ کردم و اون خانوم جواب نمیده خواستم ببینم من اگر خودم اقدام کنم چقدر هزینه دادخواست این چک و چقدر طول میکشه من به جواب برسم و چقدر دیر کرد ه هزینه روی این چک به من تعلق می‌گیرد وچقدر زمان میبره .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر چک صیادی قدیم است بانک باید کد رهگیری در گواهی عدم پرداخت قید نماید و بر اساس ان می‌توانید تقاضای صدور اجراییه نسبت به چک نمایید که هزینه دادرسی ان به صورت غیرمالی و در حدود 300 هزار تومان خواهد بود در خصوص خسارت تاخیر تادیه به صورت جداگانه دادخواست خود را تقدیم نمایید