انتقال اموال منقول بدون هماهنگی مالک

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . پرونده ای داریم که شوهر به دلیل مشکوک به قتل همسرش توسط قرص برنج در زندان است و تا حدودی اعتراف کرده است. وسایل های منزل به دلیل وجود منزل در مکان نا امن باید انتقال داده شود که پلیس از پدر و برادر مرحومه امضا گرفته و خانه را تحویل ان ها داده و حالا ان ها میخواهند وسایل را انتقال بدهند. دختران ان ها هم با سن 17 و 18 ساله حضور دارند و میتوانیم لیست تهیه کنیم و انضا کنند. سوال این است مه ایا همسر مقتول که به جرم قتل در زندان است ولی هنوز کامل اعتراف نکرده میتواند از دست ان ها به دلیلی انتقال وسایل شامی شود یا ادعای پول و طلا در خانه داشته باشد. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . اولا پدر هنوز محکوم نشده و ممکن است تبرئه شود و حکم قطعی ندارد. ثانیا ایشان هنوز مالک است و هرگونه تصرف در مال ایشان باید با رضایت کتبی ایشان باشد و این کار از زندان نیز ممکن است. ثالثا فرزندان اناث ایشان بالغ اند و با شرایطی می توان با هماهنگی کتبی ایشان و شهود اموال را صورتمجلس و جابجا کرد. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.