ارتباط با زن شوهر دار

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر من مدتی با 1 خانم تو رابطه ایم و ایشان 6 سال پیش با همسرش درخواست طلاق و … داده ولی شوهرش برای اذیت کردنش طلاق نمیده ایشانم از 6 سال پیش ول کرده رفته پیش مامان باباش،،،،، سیم کارتی که در ارتباطیم به نام خواهرشه … شوهرش میتونه پیرینت اون شماره بگیره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام عمل شما مشمول عنوان جرم رابطه نامشروع بوده که بهتر است هر چه سریعتر این رابطه را با توجه به عواقب قانونی قطع نمایید در صورت درخواست همسر ایشان این خط هم قابل کنترل واخذ تماس وپیامک و.. می باشد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم