آیا به روند پرونده در سامانه عدل ایران مراجعه نمودید؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بزرگوار حدود17روز جلسه دادگاه من با متهم گذشته هشت روز پیش با مراجعه به دادگاه گفته حکم صادر شده ولی هنوز حکم به دست بنده نرسیده چه کار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود فاصله اصدار تا ابلاغ رای حسب تراکم کار شعبه متغیر میباشد ممکن است در مرحله تایپ باشد و علی رغم کسر از آمار به مرحله ابلاغ نرسیده باشد صبور باشید در صورت مختومه شدن. تا پایان ماه حتما ابلاغ خواهد شد اما در روند پرونده امکان مشاهده نحوه مختومه شدن پرونده را دارید که آیا با رای محکومیت مختومه گردیده یا با برائت . در صورتی که نحوه مراجعه به سامانه عدل ایران و مشاهده روند پرونده اطلاعی ندارید بفرمایید