آیا از هویت متهم اطلاعی دارید? شکایت شما تحت چه عناوینی بوده است؟

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
عاطفه بذار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .وقت بخیر .از کارت بانکی بنده مبالغ بسیار زیادی برداشت شده البته با عنوان اینکه کارمند پشتیبانی بانک مرکزی و کارت غیر فعال شده و با ارسال پیک کارت بنده را گرفته تا کارت جدید صادر کنند که تمامی وجوه بنده که حاصل زحمت چندین سال بوده است برداشت و خرید اینترنتی کرده اند .بنده شکایت کردم و شکایتم به پلیس فتا ارجاع خورد و مراجعه کردم و تشکیل پرونده دادم ولی گفتند چون کارت بوده باید به پایگاه کلانتری ارجاع داده شود .چه کنم که به نتیجه برسم با توجه به اینکه به امور حقوقی و پیگیری ناآشنا هستم و اینکه هزینه اگر پاسخ شما وکیل است چه میزان است و می‌توان پول بنده را برگرداند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود شکواییه کلاهبرداری اینترنتی در صلاحیت دادسرای جرایم رایانه ای و با همکاری پلیس فتا به این اتهام رسیدگی میگردد در صورتی که در فرض سوال شما کارت را در اختیار شخص ثالث قرارداده و ایشان سو استفاده نموده است بنابراین جرم کلاهبرداری اینترنتی محقق نشده و اتهام انتسابی به متهم تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری می‌تواند باشد پرونده جهت تحقیقات به کلانتری ارسال و بعد دادسرا تحقیقات را شروع مینماید