اجرای مجازات تکمیلی و بخشش

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با دختری رابطه داشتم صد ضربه شلاق با یک سال مجازات تکمیلی البته رضایت گرفتم 6ماه بهم دادن میشه یک سوم ازمجازاتم و بکشم برگردم ب کارو زندگیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. بله . بسته به نوع مجازات تکمیلی شماو گذشت یک سوم که فرمودید با شرایطی امکانپذیر است و اجرا احکام باید انجام دهد. انشالله که به کار و زندگی آرام برگردید. در صورت درخواست هرگونه مشاوره حقوقی یا انجام امور قضایی می توانید تماس بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.