دیه ناشی از جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | دیه
حسین حسن زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ممنون میشم اگه این سواله منو پاسخ دهید یک سال پیش یک نفرباچاقوصورته منوپاره کرد دقیق زیره چشمه چپم تالبم دیه که بوریدن پانزده صدوم به میزانه نیم درصد چهاردهم درصد دودهمدرصد ازکامله دیه انسان ممنون میشم بگین ینی چقدرمیشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . ضمن آرزوی سلامتی برای شما، میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و در حکم دادگاه منعکس می شود و مجموع درصد های دیه های ذکر شده در حکم می باشد که در دیه کامل ضرب می شود. اگر تصویر حکم را داشتم بهتر راهنماییتان می توانستم بکنم. توصیه می شود برای روشن شدن بهتر موضوع برای خودتان، مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید. موفق و پیروز در پناه ایزد منان باشید.