تغییر خودرو و دستکاری

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود بر شما
اگر به منظور افزایش ایمنی خودرو کلاسیک تغییراتی در ظاهر خودرو ایجاد شود منع قانونی دارد؟به هیچ عنوان نمیتوان مجوز گرفت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .کلا تغییرات بخاطر کاهش ایمنی ممنوع است اگر افزایش باشد منعی نیست مگر مخالف قوانین راهنمایی رانندگی باشد مثل چراغ زنون یا شیشه دودی .اما جهت اطمینان بیشتر به راهور مراجعه کنید و بیان کنید .