درخواست مسدود نمودن حساب بانکی

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید!ببخشیدخواستم بپرسم اگه ازکسی شکایت شده باشه ومضمون شکایت هم مالی باشه ولی کسیکه ازش شکایت شده دردادگاه ویاهیچکدوم ازمراجع مربوطه حضورپیدانکنه دادگاه میتونه حکم مسدودکردن حسابهای بانکی متهم روصادرکنه یاخیر؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.بله در صورت صلاحدید بازپرس پرونده می تواند دستور انسداد حساب های بانکی متهم را صادر نماید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید