راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام 2 ماه هستش ک با دادخواست طلاق خودم زن خودم رو طلاق دادم و تا 28 خرداد عده ایشون تموم میشه و طلاق نهایی میشه اما بنده ملکی تحت اجاره خودم دارم ک این خانوم داخل خونه با جهیزیش زندگی میکنه و دفتر طلاق گفتن تا 3 ماه نمیتونم ایشون رو از منزل بیرون کنم و ایشون‌تو ملک استیجاری بنده در حال زندگی هستن و دارن به تمام ملک‌آسیب میرسونن کولر رو خراب کردن و کابینت ها رو خراب کردن و دارن به داخل ملک آسیب میرسونن ک پس از تخلیه بنده رو متضرر هزینه به صاحب خانه کنن من چکاری میتونم بابت این خسارتی ک دارن میزنن انجام بدم؟آیا ایشون وقتی بتنهایی دارن اونجا زتدگی میکنن حق تخریب وسایل متعلق به صاحب خانه رو دارن ؟چون بعد اتمام قرارداد اجاره نامه بنده من باید این خسارات وارده رو جبران کنم وقتی ایشون در حال خراب کردن از قصد هستن و چیزی رو تعمیر نمیکنن چه کاری میتونم انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر چون قراراداد اجاره به نام شما هست ، طبق قانون درصورتی که خساراتی به عین مستاجره وارد آید شما مسئول جبران خسارت وارده می باشید.