پول واریز شده به کارت زوجه قابل مطالبه از زوج هست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
همسر من بیمارستان چندماه پیش بستری بود . از یکی از دوستان 50 میلیون قرض گرفت تا هزینه بیمارستان رو پرداخت کنه.
پول رو به کارت بنده زدن و من همون موقع به حساب بیمارستان واریز کردم.
میتونم مدرک بیارم و ثابت کنم که به حساب بیمارستان واریز شده.
هنوز همسرم نتونسته بدهی رو برگردون . ایشون میخواد از من شکایت کنه ک حساب من رو ببنده
ممکن بتونه حسابم رو ببنده؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی طلبکار وجه را از کسی که پول را برایش واریز کرده مطالبه میکند و دریافت کننده باید آنرا پرداخت کند بنابراین تمامی اقدامات علیه شما صورت میگیرد