اعتراض به نظریه کارشناس دادگستری

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارشناس تعیین قیمت رابردیم سر زمین های متصرفی و باتوجه به باارزش بودن اراضی با توجه به قیمت های تعیین شده به نسبت کمتر از اراضی همجوار در پیش‌نویس دریافتی اوکی بودن ولی در نظریه ارسالی نهایی به مشکل خوردم و سه روز فرصت داره تغییر بده آیا ایشان نمی‌تواند کلیه قیمتها رو اصلاحیه بزنه ایشون کلی هزینه ای تشریفات بغیراز دستمزد گرفته ولی الان میگه درمود زمینهای عرصه نمیتونم اصلاحیه بزنم آیا واقعن برای کارشناس محدودیت داره یا ایشان پول بیشتری میخواد و بعلت اینکه مراجعه به اراضی متصرف شده امنیت جانی ندارد امکان کارشناسی سه نفره را از لحاظ امنیت جانی و عدم توان پرداخت هزینه مجدد ندارم لطفا بفرمایید ایشون میتواند قیمتها را درمهلت مقرر. اصلاح کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه نظریه کارشناس دارای مهلت اعتراض و اصلاح نظریه دارد از قاضی شعبه درخواست نظریه تکمیلی نمایید