سرقت قطعات خودرو و خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
احمدرضا گل شیرازی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
جسارتا من یه ماشین باری داشتم و نیاز به تعمیرات داشت و بعد از تعمیر که قطعه پیدا نشد ماشین زو بردیم داخل پارکینگ گذاشتیم و اونجا توی دفتر تحویل ذکر شده که ماشین تکمیل هست و فقط موتور نداره و تمامی دوربین ها روشن بودند و بخاطر شرایطی اقتصادی بنده توان تعمیر نداشتم و فقط کرایه ماهانه پارکینگ رو پرداخت میکردم و بعد از پنج ماه که حضورا رفتم تحویل بگیرم متوجه شدم که بذونه اطلاع بنده ماشین رو به جای دیگری انتقال دادن و من هم بدونه خبر از چیزی ماشین رو با کشنده مجدد به مکانیکی آوردم و فرد مکانیک به من گفت که تمامی قطعات ماشبن باز شده و بنده شکایت کردم و فرد مکانیک رو بهذعنوان شاهد بردم که ایشون خودش عینا قطعات ماشبن رو دیدن ولی قاضی گفتن که از کجا معلوم توی مسیر باز نکردید در صورتی که من اصلا کاپوت هم بالا نزدم و سوال اینجانب از شما این است که من چجوری میتونم ثابت کنم و به حق و حقوق از دست رفتم برسم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر محترم با توجه به اینکه خودروی شما بدون اطلاع به محل دیگری منتقل شده است علت این اقدام را جویا شوید ضمن اینکه جنابعالی به محض اطلاع از انتقال خودرو به محل دیگر باید این موضوع را با حضور شهود در محل یا با تماس با پلیس و تنظیم صورتمجلس یا با درخواست تامین دلیل و ارجاع به کارشناس مربوطه ادعای خود را ثابت می کردید . و به نظر می رسد نظر به اینکه شخصا خودرو را به تعمیرگاه منتقل نموده اید شکایت شما با عنوان سرقت یا خیانت در امانت به نتیجه نرسد . جهت اظهار نظر دقیق باید با جزییات بیشتری توضیح دهید.