ضمانت اجرای تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
سیده عاطفه حسینی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و احترام خدمت شما کارشناس محترم سوال بنده در خصوص این است که رای شروع کاری با یک شریک می‌خواستم کاری رو آغاز کنم که سرمایه از من باشه کار از اون به این شرط که ایشون یک کتابفروشی دارند و نیاز به سرمایه‌ای به مبلغ 150 میلیون پول برای استارت کار و فروش آنلاین کتاب دارند حال سوال حقوقی من اینجاست که تو برگه قرارداد چه متنی رو بنویسم که بابت ضمانت از اون شخص که من این مبلغ رو به ایشون دادم و قراره ماهانه به میزان 5 درصد از کل پول من به عنوان دریافت کارکرد اون ماه به من پرداخت کند بهتر است برای ضمانت از چک صیاد استفاده کنم و مبلغ کل پول خودم رو داخل چک ثبت کنیم یا سفته به عنوان ضمانت بگیرم محکم‌تر و معتبرتر هست لطف بفرمایید راهنماییم کنید
سپاسگزارم

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام کاربر گرامی نگارش یک قرارداد بسیار مهم بوده تا از اختلافات آتی جلوگیری شود. چکی که برای ضمانت دریافت شود تنها در صورت تخلف از تعهد قابل وصول است. برلی راهنمایی بیشتر درخواست خوددرا از طریق همین پنل ثبت نمایید.