مجازات توهین به اشخاص

دسته بندی : کیفری | توهین
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ...در فضای مجازی با یه شخص در گروه مجتمع که نمیشناختمش درگیری پیامکی داشیم جملاتی مث ببخشید الاغ احمق میزنمت دیتو میدم ووووبهش گفتم رفته شکایت کرده دادیار ی پرونده رو فرستاده دادگاه اگه با این جملاتی که گفتم زندان ببره قاضی من باید زندان برم یا تعلیق میکنن هیچ گونه سابقه ندارم...لازم به توضیح اینکه اول خود ایشان در گروه بی احترامی کرد من بهشگفتم بیا در دفتر مجتمع صحبت کنیم که اومد قمه کشید ومن شکایتشو کردم 6 ماه زندان یه ضربه شلاق تعزیزی براش بریدن بعد از 4 ماه از پیامها اون رفته شکایت کرده که ایسان من رو تهدید به زدن کزده و توهین کرده وووودر حالیکه ایشان هم در فضای مجازی هم به من توهین کزده هم تهدید حالا لطف کنید یه توضیح بدین با چند تا از دوستان هم که وکیل هستن صحبت کردم گفتن اگه زندان هم بدن چون سابقه نداری متاهل هم هستی تعلیق میکنن..چون من ترسیدم استرس هم دارم یکیشون گفت اگه با پیامک بار اول بخوان زندان کنن نصف هر شهر باید بره زندان وووو...ممنون از راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام محازات توهین به اشخاص در مرتبه اول با عنایت به قانون کاهش حبس تعزیری ،جزای نقدی میباشد