مطالبه وجه توسط خریدار از مشاوره املاک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام. بنده متصدی املاک هستم. یک خریدار مدت یک ماه و نیم بود اصرار می‌کرد که یک معامله که مدنظر خودشون بود رو براش انجام بدم. بنده بیخیال بودم ولی خریدار هر روز اصرار می‌کرد و به درخواست خودشون پیشنهاد یک میلیارد پاداش دادن فقط و فقط با درخواست و اصرار خودشون نه بنده. الان معامله را انجام دادم باب میل طرفین و خریدار هم مبلغ رو پرداخت کردن. آیا امکانش هست بعداز چند روز یا چند مدت دیگه بیاد بگه باید مبلغ را پس بدین

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم باید مدرکی جهت موضوع مطروحه از خریدار دریافت نمایید