راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسرم من را متهم به رابطه نامشروع و خیانت میکند.یکی از دوستان مرد من به منزل ما آمدند و هنگام خروج همسرم ایشان را متهم به رابطه با من کردند و از همسایگان نامه و از کلانتری هم صورت جلسه دارند.اما چیزی برای اثبات رابطه ما ندارند. الان شکایت کیفری کرده اند و بمن می‌گوید که اگر میخواهی ببخشم باید مهریه و اجرت المثل و ... را ببخشی هزینه ی وکیل را بدهی و امضا کنی که حضانت پسر 3 ساله مان را هم بمن می‌دهی و بدون حضور من هم حق نداری بچه را ببینی. و نکته دیگر اینکه می‌گوید این جرم جنبه عمومی دارد و اگر من تو را به دادگاه ببرم هم دادگاه تو را کامل نمیبخشد.لطفا راهنماییم کنین.من مادرم و دارم دیوانه میشم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اثبات رابطه نامشروع با صورتجلسه کلانتری وشهادت شهود امکان پذیر نیست وبرای اثبات این رابطه نیاز به دلایلی همچون عکس، فیلم، پرینت پیامک ها وتماس ها می باشد .