باسلام چند شب پیش من با یک تبعه افغانستان هردو با موتور بودیم من از عقب به موتور ایشان خوردم

دسته بندی : کیفری | دیه
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام چند شب پیش من با یک تبعه افغانستان هردو با موتور بودیم من از عقب به موتور ایشان خوردم طرف اولش فکر نمی کرد صدمه دید گفت فقط موتور من را تا دم خونه ببریدبرای همین با پلیس تماس نگرفتیم وقتی بردیم خونشون بعد گفت دستم درد می کنه بردیم عکس گرفتیم گفت استخوان ترقوه در رفته وبا مشورت پزشک عملش کردیم و تمام هزینه های عمل را با اینکه گردشگری حساب میشود من دادم و کارت ملی من دست وی ماند و برای هزینه از کار افتادگی گفتم از من شکایت کن تا از بیمه بگیری چون مدارک من کامله می خواستم بدونم اگه کارت من رو نده می توانم ازش شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی در خصوص هزینه ها بیمه خودرو مقصر( شما ) با حصول شرایطی دیه را پرداخت می نمود.... در خصوص کارت ملی امانی نزد وی در صورت عدم استرداد ابتدا یک اظهار نامه برای وی ارسال و سپس شکایت خیانت امانت طرح نمایید..