ضرب و جرح عمدی و درگیری

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
لیلا علیخانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .
بنده یک مغازه تجاری اجاره کردم از صاحب ملک .. و بچه های صاحب ملک به دلیل اختلافات با پدرشون سر مغازه ، به مغازه بنده اومدن و درگیری ایجاد کردن و یکم مغازه رو بهم ریختن و آرنج مادرم توو این درگیری ها یکم مویه کرده و سیاه شده .. و هیچ کدوم از افراد آسیب ندیدن
اگر من شکایت کنم حکمش چیه و چه مجازاتی داره ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام. شما می توانید به اتهام درگیری و ضرب و جرح عمدی از ضاربین شکایت نمایید و پزشک قانونی درصد جراحت را تشخیص می دهد و در نهایت محکوم به پرداخت دیه و در مواردی نیز محکوم به حبس و دیه می گردند.