مطالبه وجه چک ناشی از قرارداد

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدر بنده سال 88ملکی روفروخته به صورت قولنامه دستی، قیمت زمین 20میلیون بوده وقرار بوده توی سه قسط پول روتصویه کنه اما خریدار دو قست روپرداخت کرده ویه قسط روپرداخت نکرده مایه چک 4میلیونی از اون داریم که برگشتش زدیم اما اون پیگیر نشده وپرداخت نکرده الان
ازاون آقا شکایت کردیم دادگاه به نفع ما رای داد الان حساب هاشو بستم اما هیچ پولی توی حسابش نیست و دستور توقیف ماشینش رودادن.
خواستم برای گرفتن حکم جلب رفع توقیف انجام بدم گفتن 6تا8ماه باید بگذره باید چیکار کنم که بتونم هرچی زود ترحکم جلبش روبگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چانچه مالی از محکوم علیه پیدا شود امکان جلب نمیباشد و بهتر است که از طریق اجرای احکام درخواست مزایده خودرو را نمایید