رفع تصرف و رجوع از اذن

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
عليرضا وليدي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مالک خانه ای مادرم هست.بنده بدون نوشتن قرارداد به صورت شفاهی خانه را به شخصی اجاره دادم.و یک سال و نیم هم مستاجر در خانه بوده.الان خانه را جهت کار ساختمان سازی باید تخلیه کنیم.و مستاجر گفت پول پیش من را بدهید تا خانه جدیدی اجاره کنم و این ملک را تخلیه کنم.پول پیش را کامل به حسابش واریز کردیم و پس گرفته.اما بعد گفت تخلیه نمی کنم و پول پیش هم پس نمی دهم .جهت تخلیه چه اقدامی باید کرد؟ من می توانم شکایت کنم یا مادرم که مالک ملک هست؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ابتدا اظهارنامه بدین و مهلت بدین بابت تخلیه و در صورت عدم تمکین دادخواست رفع تصرف و رجوع از اذن بدهید