راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده دو سال پیش در شرکت هومکر ضامن یکی از همکارام شدم مبلغ 10ملیون واین وام متعلق به بانک ملی شرکت می‌باشد.متاسفانه الان همکارم هیچ یک از اقساط رو پرداخت نکرده و جلوی حسابم بسته شده...الان باید چیکار کنم؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما با وام گیرنده تماس بگیرید واز او بخواهید اقساط اش را پرداخت کند. اما درصورتی که پرداخت نکرد شما اقساط را پرداخت نمایید وبعد از اتمام اقساط علیه شان دعوای مطالبه وجه مطرح نمایید.