تهدید به استعفا از شغل

دسته بندی : کیفری | تهدید
سعیده پولادمست
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
من ی خانوم متاهلم با ی آقای متاهل تو اینستا صحبت کردم رابطه ما فقط تماس و پیام بوده همسر ایشون پیام های بنده رو دیده و ازشون با گوشی خودش عکس گرفته حالا تهدید کرده که باید از شغلت(مربی ورزشی) در بیای اگه نه خودم میام با آبروریزی درت میارم ایشون میتونه همچین کاری کنه؟ اصلا من باید چکار کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام هیچ‌کسی نمیتواند آزادی شغلی دیگری را تحدید نماید. برای اطلاع از جزییات لطفا تماس بگیرید باتشکر