سرقت خودرو و قراین مثبته

دسته بندی : کیفری | سرقت
سعیده پولادمست
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام سرقت خودروشده وطی تماسی از من درخواست پول کردن به یه شماره کارت استعلام کارت برای شخص دیگریست پلیس با اوتماس گرفت که برای پاسخ گویی حاضرشودولی نیومد قاضی حکم جلب براش نوشته
امکان داره که سرنخی از خودرو باشه یاشخص اظهار بی اطلاعی کنه؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام؛ عدم مراجعه صاحب کارت بانکی و متواری شدن وی می‌تواند جز قراین مثبت محسوب شود. باتشکر